Turun KouluratsastuskilpaiIut tulevat jälleen – uudistettu ajankohta elokuussa

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Turun Kouluratsastuskilpailut saa jatkoa vuonna 2020. Erittäin runsaasti yleisöä kerännyt kilpailu järjestetään 23.8.2020 Turun Artukaisten hyvissä puitteissa, lähellä kaupungin sykettä.

Viime vuonna lounaissuomalaisen kouluratsastuksen huipentuma oli uusi, kansallisella tasolla ratsastettu kilpailu, Turun Kouluratsastuskilpailut. Kisapäivänä nähtiin niin upeita GP-ratsukoita kuin yleisömagneetiksi osoittautunut, tähtituomari Jethro Rostedtin arvostelema suomenhevosten Knock Out -luokka. Kilpailu oli kahden turkulaisen ratsastusseuran yhteisponnistus, joka onnistui selkeästi yli kaikkien tavoitteiden.

– Viime vuoden kilpailu keräsi runsaasti kehuja niin ratsastajilta, yleisöltä kuin yhteistyökumppaneilta. Näyimme myös kiitettävästi medioissa, joissa yleisömääräämme ihmeteltiin myös, naurahtaa kilpailun johtaja, kouluratsastaja ja -valmentaja Hanne-Mari Kiuttu.

 

Turun Kouluratsastuskilpailut haluaa olla nostamassa Turkua takaisin kouluratsastuksen kartalle: tarjolla on luokkia aina GP-tasoon asti.  Viime vuoden kilpailuissa ratsastettu GP-luokka, eli kouluratsastusluokista vaativin, olikin ensimmäinen laatuaan Turun maaperällä. Kilpailupäivänä myös yleisön viihtyvyydestä huolehditaan tarjoamalla korkealaatuista väliaikaohjelmaa sekä kivaa tekemistä myös pienemmille hevosintoilijoille.

– Pyrimme rakentamaan miellyttävän kisan niin ratsukoille, yleisölle kuin toimihenkilöillekin. Sellainen laadukas ja hyvänmielen kisapäivä. Haluamme myös tarjota ratsastajille kivoja luokkia sekä mahdollisuuksia ratsastaa huipputuomareiden silmien alla. Olemme jo saaneet tuomarijoukkoon kansainvälistä väriä, kun Saksasta Turkuun saapuu tuomari Cornelia Hinshc, kertoo Kiuttu.

 

Turun Kouluratsastuskilpailut ratsastetaan Turun Artukaisissa 23.8.2020.

Toimihenkilöhaku käynnistyy keväällä osoitteessa www.turunkouluratsastuskilpailut.fi.

Yhteydenotot: kilpailun johtaja Hanne-Mari Kiuttu, hansu@turunkouluratsastuskilpailut.fi

Jätä kommentti