Koronakriisi vaikuttaa kilpailukesään – Turun kouluratsastuskilpailut siirtyvät viikolla

Koronaviruskriisi vaikuttaa radikaalisti myös ratsastustapahtumien järjestämiseen, kun kilpailukauden aikataulut muuttuvat. Päällekkäisyyksien välttämiseksi Turun Kouluratsastuskilpailut aikaistuvat viikolla. Uusi päivämäärä kilpailuille on sunnuntai 16.8.2020.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa ratsastettu Turun Kouluratsastuskilpailut sai suuren suosion ja palaa tänä vuonna jälleen monipuolisten luokkien, yleisöystävällisen ohjelman ja loistavan tunnelman kera. Alkuperäistä kisapäivää on kuitenkin jouduttu aikaistamaan koronakriisin myötä.

– Korona vaikuttaa radikaalisti myös kisakauteen, tapahtumien päivät muuttuvat ja yritämme välttää päällekkäisyyksiä. Onneksi löysimme uuden päivämäärä suhteellisen helposti ja läheltä alkuperäistä päivämäärää, kertoo kilpailun johtaja, kouluratsastaja Hanne-Mari Kiuttu.

Uusi päivämäärä on viikkoa aikaisemmin kuin alkuperäinen ja kilpailut ratsastetaankin Turun Artukaisissa sunnuntaina 16.8.2020. Haastavan matkustustilanteen sekä aikataulumuutosten vuoksi aiemmin ilmoitettu kansainvälinen tuomari jää pois.

– Haluamme tarjota ratsastajille jotain erityistä vaikka tilanne onkin monella tapaa koronan vuoksi haastava. Siksi yritämmekin saada GP-luokkaan viisi kotimaista tuomaria, kun yleensä luokka arvostellaan kolmen tuomarin toimesta,sanoo Kiuttu.

 

Turun Kouluratsastuskilpailut ratsastetaan Turun Artukaisissa 16.8.2020.

www.turunkouluratsastuskilpailut.fi

Yhteydenotot:

Kilpailun johtaja Hanne-Mari Kiuttu, hansu@turunkouluratsastuskilpailut.fi

Jätä kommentti