Toimihenkilöt

Toivotamme sinut tervetulleeksi aitiopaikalle Turun tämän vuosituhannen upeimpiin kouluratsastuskilpailuihin!

Tavoitteenamme on toteuttaa kilpailut, joissa viihtyvät sekä toimihenkilöt, kilpailijat että yleisö. Tämän toteuttamiseksi tarvitsemme joukkoomme innostuneita ja avuliaita vapaaehtoisia. Erilaisia tehtäviä on runsaasti, joten kaikille löytyy oma juttunsa. Tätä mahdollisuutta et halua jättää väliin!

Kaikkiin tehtäviin on perehdytys, joten ei huolta vaikka sinusta tuntuisi ettet osaa tai uskalla. Rohkeasti mukaan iloiseen joukkoon!

Ilmoita sinua kiinnostavat tehtävät oheisella lomakkeella joka avautuu allaolevasta linkistä, niin otamme sinuun mahdolisimman pian yhteyttä.

Ilmoittaudu täällä!

 

Tällä hetkellä etsimme kilpailuumme tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Sihteeri

Noudat tarvittavat välineet ennen luokan alkua tulospalvelusta. Kysyt tuomarilta onko hänellä jotain erityisiä omia käytäntöjä tai ohjeita. Luokan aikana kirjaat  ylös tuomarin antamat numerot ja kommentit. Pääset seuraamaan aitiopaikalta miten miten kouluratsastusta arvostellaan. Sinulla on ymmärrettävä käsiala ja nopeaa kirjoituskäsi. Sinun tulee olla kilpailupaikalla 30 minuuttia ja omassa työpisteessään n. 10 minuuttia ennen luokan alkua.

Pääset halutessasi harjoittelemaan tehtävä TR:n toukokuun kisoissa 25.5.

Radan siisteys ja järjestys

Tarkistat ennen luokan alkua että aidat ja kirjaimet ovat paikallaan ja luokan kuluessa huolehdit että radalla ei ole roskia, kakkoja tai muita ylimääräisiä asioita. Pitää huolen että laitamainokset ja muut rakenteet ovat paikoillaan. Tehtävässä vuorotellaan ratojen ja verryttelyn välillä, joten pääset näkemään sekä kilpailusuorituksia, että verryttelyä.

Lähetti

Haet suorituksen jälkeen pöytäkirjat tuomareilta ja viet ne tulospalvelun. Otat tulospalvelusta valmiit pöytäkirjat ja kuljetat ne infoon. Tehtävässä pääset seuraamaan suorituksia läheltä.

Kentän huolto 

Osallistut kentän pohjan lanaamiseen ja kastelemiseen tarvittaessa. Olet traktorin ajotaitoinen, etkä pelkää sadettimia. Olet tarvittaessa käytettävissä mikäli kenttä vaatii huoltoa, joten pääosan ajasta voit rauhassa seurata kilpailuja.

Alueen siisteys 

Huolehdit alueen yleisestä siisteydestä. Keräät irtoroskat, kierrät alueen säännöllisesti, mm. katsomot. Tarkistat että wc-tiloissa on riittävästi paperia ja ne ovat asianmukaisessa kunnossa.

Kuulutus (apuhenkilö) 

Huolehdit kuulutuksesta varsinaisen kuuluttajan taukojen aikana. Kiität edellistä ratsukkoa ja ilmoitat seuraavan ratsukon sekä valmistautujat. Kuulutat tulokset sitä mukaa kun niitä valmistuu. Olet tarkka ja pystyt seuraamaan kahden radan tapahtumia samanaikaisesti. Puheäänesi on selkeä, etkä jää helposti sanattomaksi.

Liikenteen ohjaus yleisö 

Otat vastaan saapuvan yleisön ja ohjaat autot niille osoitettuun paikkaan. Opastat yleisöä kilpailualueelle ja vastaat mahdollisesti esitettyihin kysymyksiin. Tehtävässä on lyhyet aamupäiväpainotteiset vuorot, joten olet vapaana seuraamaan iltapäivän pääluokkia.

Liikenteen ohjaus hevoskuljetukset

Ohjaat saapuvat hevoskuljetukset niille osoitetuille paikoille. Sinulla on kokemusta yhdistelmän peruuttamisesta ja osaat arvoida kuinka paljon tilaa yhdistelmien sujuva liikkuminen vaatii. Toivotat tervetulluiksi saapuvat ratsukot ja vastaat heidän kysymyksiinsä.

Kanslia- ja infopalvelut

Kuulut tapahtuman tärkeisiin avainhenkilöihin. Huolehdit osaltasi kilpailijoiden ja yleisön viihtyvyydestä tapahtumassa opastamalla ja vastaamalla esitettyihin kysymyksiin. Kirjaat mahdolliset poisjäännit Equipeen ja suoritat muita kilpailukansliaan liittyviä tehtäviä. Olet jo aikaisemmin käyttänyt Equipeä. Olet ulospäinsuuntautunut ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Kanslia sijaitsee kilpailuareenan välittömässä läheisyydessä, joten pystyt seuraamaan kilpailun tapahtumia työpisteestäsi.

Tulospalvelu 

Vastaat pisteiden sujuvasta laskennasta. Syötät tuloksia Equipeen yhdessä työparisi kanssa. Olet tarkka pyrit työskentelemään ripeästi. Tehtäväsi sijaitsee kilpailun hermopisteessä aivan kilpailuareenan reunalla. Aikaisempi Equipen käyttökokemus on toivottavaa, mutta ei pakollista. Harjoittelumahdollisuus Turun Ratsastajien kilpailuissa 25.5.

Kanttiinihenkilökunta 

Keität kahvia, valmistelet voileipiä ja muita myytäviä tuotteita sekä toimit kanttiinin kassalla. Vastaat ruokailualueen siisteydestä ja järjestyksestä. Sinulla on katettu ja lämmin työpiste kilpailuradan äärellä.

Tallivastaavat 

Valmistelet karsinat tuleville hevosvieraille. Otat vastaan vastaan hevoset huoltojoukkoineen ja opastat tallin käytännöissä. Kaikkien hevosvieraiden saavuttua olet tarvittaessa tavoitettavissa kilpailualueella.

Kilpailujen pystystiimi

Oletko taitava kokoamaan telttoja ja tiedät kuinka mainokset saadaan pysymään kiinni aidoissa. Olet etsimämme henkilö. Jotta kilpailut toteutuisivat, puitteet täytyy koota jo edeltävänä päivänä. Tule mukaan kilpailujen pystytystiimiin!